sunnuntai 15. huhtikuuta 2012


KUKKAGRAFFITI-TYÖPAJAT

Kallion kirjasto, monitoimitila, Viides linja 11

Torstai 19.4. klo 15.00-18.00
Lauantai 21.4. klo 12.00-15.00

Kallio Kukkii -tapahtumaviikolla:

Maanantai 14.5. klo 15.00-18.00


Mikä Kukkagraffiti?

Kukkagraffiti on kaupunkiympäristöön sijoittuva osallistava teos, jonka innoittajana on katukulttuuri. Projekti on yleisölle avoimessa suunnitteluvaiheessa. Voisiko Kukkagraffiti olla tekstimuotoinen kukkaistutus puistossa, vai hetkellinen visuaalinen ele odottamattomassa paikassa?  

Kaikille avoimissa työpajoissa kerätään Kukkagraffitia varten sanoja ja ajatuksia, ja mietitään Kukkagraffitin ilmettä ja toteutusta. Tavoitteena on toteuttaa Kukkagraffiti kesällä 2012 julkiseen kaupunkitilaan työpajojen ehdotuksiin perustuen. 

Mitä työpajoissa tapahtuu?

Työpajat ovat avoimia tilaisuuksia. Ne ovat eläviä tilanteita, joihin voi ilmoittautua mukaan etukäteen tai vain astua sisään. Kallion kirjaston monitoimitila antaa puitteet vuorovaikutteiselle ideariihelle. Osallistua voi spontaanisti, tulemalla mukaan suunnitteluun, tekemällä ehdotuksia ja kysymällä kysymyksiä. Osallistua voi myös kaikkiin työpajoihin, jolloin pääsee seuraamaan Kukkagraffiti-idean ja suunnittelutyön edistymistä. Työpajan materiaalit, ehdotukset ja ajatukset siirtyvät seuraavan työpajaan, jossa jatketaan siitä mihin edellisellä kerralla on jääty. 

Työpajoihin voi tuoda mukanaan kuvia mahdollisista paikoista Kukkagraffitille. 

Työpajoissa on käytettävissä piirustus- ja kirjoitusvälineitä, kirjallisuutta, kuvia ja karttoja, sekä kahvia! 

Tervetuloa mukaan! 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti